:

Panoraama näyttää kahvilan viihtyisyyden matkalaisille

Niemitalon yrittäjäperheellä on valtatie 20:n varrella paljon enemmän kuin tavallinen taukopaikka. Perinteistä leipäjuustoa valmistavan Niemitalon Juustolan lisäksi samasta pihapiiristä löytyvät myös kahvila-ravintola, kauppa ja matkamuistomyymälä.

Kahvila-ravintolan erikoisuuksia ovat porotuotteet sekä luonnollisesti Niemitalon Leipäjuusto joko lakkahillon kera tai ihan sellaisenaan. Myynnissä on myös paikallista ruisleipää ja rieskaa. Matkamuistomyymälästä saa muun muassa kuksia ja muita lahjatavaroita.

— Haluamme näyttää etelästä pohjoiseen kulkeville, että on olemassa myös tällainen pysähdyspaikka. Markkinoimme mahdollisuutta pistäytyä, kertoo Niemitalon Juustolan kahvila-ravintolan kauppias Aki Niemitalo.

— Markkinoinnissa keinojen ja välineiden löytämisessä on runsaudenpula. Pitäisi löytää järkevä vaihtoehto ja peilata kustannuksia suhteessa potentiaaliin. Opasmedian palvelun valitsin siksi, että tässä sai monta asiaa samalla kerralla. Lähinnä kiinnosti panoraamakuvaus ja luettelonäkyvyys, Niemitalo perustelee.

Panoraaman hyödyt eivät rajoitu internetiin, sillä hyvälaatuisesta kuvasta pystyy tekemään isokokoisiakin painotuotteita. Niemitalon Juustolan kahvila-ravintola aikoo houkutella asiakkaita painattamalla panoraamakuvasta tienvarsimainoksia.

Juustolan tuotteita on myynnissä useilla paikkakunnilla ympäri maata. Myös kahvilan asiakkaat tulevat koko Suomesta. Aki Niemitalon mukaan internet on ehdoton tapa markkinoida palveluita koko maan laajuisesti.

— Paikallislehti toimii mediana paikallisesti, mutta me haluamme näkyä myös muualle. Internet on kustannustehokas markkinointikanava ja oikeastaan ainut vaihtoehto valtakunnallisena mediana.

Saavutetut hyödyt

Referenssit

Panoraama näyttää kahvilan viihtyisyyden matkalaisille
Niemitalon Juustolan kahvila-ravintola / Aki Niemitalo
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus